المقادير: 2كوب دقيق
نصف كوب لبن
ذرة ملح
ربع ملعقة صغيرة بيكنج بودر
التحضير: 1-ينخل الدقيق و يضاف الية ذرة الملح و البيكنج بودر
2-ندفى اللبن و يضاف الى الدقيق و يعجن وزى ما قولت ممكن اللبن يزيد او يقل
المهم نعجن جيدا الى ان تتكور معنا العجينة و تكون سهلة للفرد(انا بعجنها لمدة ربع ساعة)
3- نقطع العجينة الى قطع متساوية و نفرد
كل قطعة بالنشابة ونشكلها اشكال حسب زوقك
4-نقدح الزيت و نحمر قطع الفطير و سوف تلاحظين انها تنتفخ و مش هتاخد وقت سوف تحمر فى ثوانى
5-تنشل و توضع على مناديل مطبخ ثم توضع فى طبق و يرش عليها السكر الناعم